Už 11. apríla sa EuroTel začne meniť na T-Mobile

02.04.2005 Celý región

EuroTel začne s dlho očakávaným rebrandingom značky na T-Mobile zrejme už 11. apríla. Na tento termín zvoláva operátor mimoriadnu tlačovú konferenciu, podľa ...
EuroTel začne s dlho očakávaným rebrandingom značky na T-Mobile zrejme už 11. apríla. Na tento termín zvoláva operátor mimoriadnu tlačovú konferenciu, podľa informácií Mobil.sk a viacerých iných zdrojov má byť práve tento dátum začiatkom prvej fázy procesu zmeny značky.

EuroTel svoj zámer prezentoval už na marcovej tlačovej konferencii, podľa vtedajších informácií generálneho riaditeľa Roberta Chvátala má k rebrandingu dôjsť približne v polovici roka.

Dočkať by sme sa mali nových paušálov a služieb, zaujímavá tiež bude podpora predaja mobilných telefónov, ktoré sú personalizované priamo pre T-Mobile. Je možné očakávať, že sa zjednoduší zaraďovanie týchto zariadení vo väčších množstvách aj do ponuky slovenského operátora.

Ďalšie výhody vyplývajúce z premeny EuroTelu na T-Mobile potom zahŕňajú štandardné výhody členstva v globálnej skupine: vylepšený a lacnejší roaming, nové služby, zahraničné know-how. Zákaznícky portál E-Zones by sa mal tiež plynule zmeniť na T-Zones, známy z ostatných krajín, v ktorých pôsobí skupina T-Mobile.

Oficiálne stanovisko EuroTelu k záležitosti je samozrejme zdržanlivé, v tejto fáze celého procesu je nereálne očakávať podrobnejšie informácie z oficiálnych komunikačných kanálov.

Zmenu značky umožní nedávno ukončené dokúpenie 49-percentného balíka akcií EuroTelu Slovak Telecomom od konzorcia Atlantic West B. V. , ktoré rovnakým podielom vlastnili Verizon Communications a AT&T Wireless. EuroTel sa tak stal 100-percentnou dcérskou spoločnosťou ST, ktorého majoritným vlastníkom je Deutsche Telekom. T-Mobile je pritom mobilnou divíziou DT.

Zdroj:www.mobil.sk
 

Vyberte región